Lajm i mirë: Sot janë ekzekutuar këto pagesa

Ministria e Financave njofton te gjitha lehonat se jane ekzekutuar pagesat per shtesat per femije dhe lehona raporton kontabilisti.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *