Momenti kur serbët u dalin përpara Njësive Speciale pranë objektit së komunës në Zveçan

Disa serbë janë pozicionuar para objekteve komunale të komunave veriore.

Kjo pas sirenave të lëshuar pasditen e sotme në të katër komunat me shumicë serbë në veri të Kosovës, ndërkohë që para objekteve komunale në Zubin Potok, Zveçan dhe Leposaviq.

Këto janë pamje ku shihen serbët dhe Njësia Special e Policisë së Kosovës para ndërtesës në komunën e Zveçanit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *