Nesër këto zona do të mbesin pa rrymë deri në 7 orë

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka bërë të ditur se nesër (e premte) do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky do të jetë orari i ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve të Kosovës.

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10kV Plemetini (kodi: 15019003) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Strovc, Zhilivodë, Bequk dhe Millosheve (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri- ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve.

2.

Nga NS 35/10kV Fushë Kosovë do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Nakarada Kulla (kod: 15018006054 ) nga ora 10:30 deri 15:00

Vendet: Nakaradë, lagjja afër varrezave të vjetra.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i rrjetit të vjetër 0.4 kV.

3.

Nga NS 110/10 kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV BEN-AF (kodi:19100017065) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Ben-af-i.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i shtyllave në TS Ben Af.

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/10 kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gremniku (kodi:52000011) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Dollc, Gremnik, Kpuz, Perlina, Perqevë, Qeskovë, Qupevë, Qupevë e Ulët, Qupevë e Epërme, Rastok (një pjesë), Sferkë, Sferkë e Gashit dhe Volljakë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

* * *

Punime nga pala e tretë

1.

Nga TS 110/10[kV] Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lumbardhi (kodi: 53000005) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lluka e Epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishë, Gramaçel dhe Maznik.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 110/10[kV] Theranda do të ndërprehet: NS 10/0.4kV Stabilimenti rruga e Reçanit, pa tension mbesin:

NS 10/0.4kV Gradina Therande (kodi: 32000005005) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

NS 10/0.4kV Therandë -Kuvendi Komunal (kodi: 32000005006) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

NS 10/0.4kV Therandë pompa e ujit-Topallnica (kodi: 32000005007) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

NS 10/0.4kV Banesat e reja (kodi: 32000005013) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

NS 10/0.4kV Stacioni policor (kodi: 32000005015) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

NS 10/0.4kV Lagjja e Kelmendi- Kuqi Therandë (kodi: 32000005017) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

NS 10/0.4kV Banesat Mehmet Elshani Therande (kodi: 32000005019) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

NS 10/0.4kV Ben-af-banesat-Therande (kodi: 32000005021) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

NS 10/0.4kV Rifat Kryeziu (kodi: 32000005023) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

NS 10/0.4kV Rexhep Hajdari-Suharekë (kodi: 32000005025) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

NS 10/0.4kV Intertranscoop shpk (kodi: 32000005026) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

NS 10/0.4kV Remzi Ramiz Muharremi “EXCOM” (kodi: 32000005029) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

NS 10/0.4kV Raif Gafurr Kabashi (kodi: 32000005030) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

NS 10/0.4kV Colmeti (tmk)(Agrokosova-holding) (kodi: 32000005028) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Vendet: Gradina Therandë, Kuvendi komunal, pompa e ujit-Topallnicë, Alban Banush Sylaj, Lagjja Kelmendi, Banesat Mehmet Elshani, Rifat Kryeziu, Rexhep Hajdari-Suhareke, Intertranscoop shpk, Colmeti(tmk), (Agrokosova-holding), Remzi Ramiz Muharemi “Excom”shpk, Raif Gafur Kabashi – Erlis shpk.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, zhvendosja e shtyllës së tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ortakoll 2 (kodi:30000003) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

Vendet: Lagjja Ortakolli, Lagjja Baruthana, Zona e Pashtrikut, Sarajevas, Ortokolli, Likes, Ferizajt, Carralevës, rr. Besnik Kastrati, rr. Ohri, Rr. Bije Vokshi, rr. Vetim Shala, rr. Ali Hadri, Rr. Isa Boletini, rr. Mihail Grameno, rr. Jakup Ferri, rr. GjonSerreqi dhe rr. Bedrush Qollaku.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, konfigurimi i ardhje/daljeve në kthinat 10kV.

3.

Nga TS 35/10 kV Prizreni 4 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Tabahana (kodi:30033010) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Ismet Jashari-Kumanova, Anton Pashku, Mentor Krasniqi Vatrat Shqiptare, Shën Albani, Lazër Lumezi, Shën Jeronimi, Pal Paluca, Hysen Rexhepi, Nuhi Elezi, Themistokli Gërmenji, Asllan Berisha, Teodor Haxhi Filipi, Marin Barleti, Bujtinat, Iljaz Kuka, Adnan Krasniqi, Aleksander Flemingu, Papa Gjon Pali II, Anton Çeta, Petro Nini Luarasi, At Gjergj Fishta,Odhise Paskali, Esat Haskuka, Xhavit Bajraktari, Indrit Cara Kavaja, Azem Hajdari, Behari, Sheshi Shadervan, Halil Berisha dhe Lekë Dugagjini.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, konfigurimi i ardhje/daljeve në kthinat 10kV.

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10 kV Shtërpca do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gotovusha (kodi:40044005) prej orës 09:00 deri në ora 10:30

Vendet: Biti e Epërme, Biti e Poshtme, Brod, Drajkovce (një pjesë), Firajë, Gotovushë, Shushice dhe Viqë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontim i shtyllës se betonit e cila është e lakuar dhe është afër 10kV.

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/10 kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Tjegullorja 1 (kodi:70000007002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rr. Mbretëresha Teutë, rr.Ahmet Selaci, rr.Muharrem Gashi (një pjesë), rr.Zahir Pajaziti, rr.Mbreti Bardhyl (një pjesë), rr.Shala, rr.Konstantin Kristoforidhi, rr.Mulla ilaz Broja dhe rr.Osman Miftari.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri- montimi i ndërprerësit të 0.4kV në trafostacionin Tjegullorja 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *