“Një ditë para kohe” – Nesër ekzekutohen këto pagesa

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen si në vijim:

Me datë 15 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat e skemave sociale dhe skemat pensionale që nuk kanë nevojë për procesin e verifikimit me ATK;

Meqë data 15 konsiston të jetë ditë e shtunë, atëherë këto pagesa pritet të ekzekutohen me datë 14 në ditën e premte.

/FrontLajm/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *