Njoftim i rëndësishëm për pensionistët nga Ministria e Financave

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton përfituesit nga skemat pensionale që sot është bërë ekzekutimi i pensioneve për muajin prill.

Pagesa e pensioneve është bërë një ditë më herët se zakonisht, duke konsideruar që dita tjetër e punës është dita e martë më 18 prill.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *