Pamje të rënda, tifozi i Prishtinës bëhet për spital pas përleshjes në tribuna

Finalja e Kosovës në basketboll në mes të Prishtinës dhe Trepçës është kthyer në një arenë dhune.

Tifozëritë janë përplasur në mes vete ku mes tyre ka edhe të lënduar.

Një nga tifozët e Prishtinës është parë në gjendje shumë të rëndë.

Derisa gjatë përleshjes në tribuna janë thyer edhe ulëset e palestrës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *