Rrëzohet një punëtor i ndërtimit në Prizren, dërgohet në spital

Një burrë është rrëzuar duke punuar në një kompani të ndërtimit në Prizren.

Viktima, siç njofton Policia e Kosovës është duke u trajtuar në Spitalin e Prizrenit.

I njëjti ka pësuar lëndime trupore.

Rasti është në procedurë hetimore dhe po trajtohet si “asgjësim, dëmtim, heqje e pajisjeve mbrojtëse”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *