Shtyhet afati për aplikim për pagesa direkte për këto kategori

Sapo nënshkruajta vendimin për zgjatjen e afatit për aplikim për pagesa direkte/subvencione për kulturat bujqësore për vitin 2023, nga data 30 mars deri me 6 prill 2023 në ora 16:00.

Procedurat e aplikimit dhe dokumentacioni mbetet i njëjtë.

Punë të mbarë e të bereqetshme!

Screenshot-20230328-192811-Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *