SKANDALOZE: Qentë endacak sulmojnë turisten çeke në Prishtinë

Në oborrin e kampusit të Universitetit të Prishtinës qentë endacak e sulmuan një turiste nga Çekia.

Ndërhyrja mjekësore ishte e menjëhershme dhe turistja është transportuar drejtë Qendrës Klinike Universitare të Kosovës.

“Sapo ndodhi në oborrin e kampusit të universitetit të Prishtinës ma konkretisht të biblioteka kombëtare qenët endacak e kafshuan një turiste nga Çekia ku ndërhyrja mjekësore ishte e menjëhershme dhe vazhdoj për trajtim në QKUK. Kujdes nga Qenët endacak problem që su zgjedhë asnjëherë”, thuhet në njoftimin e faqes ‘vrojtuesit e lagjes’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *