Syla ia dedikon një këngë hoxhës që pranoi një veturë si dhuratë: O me mercedes, o me aeroplan

Analist Valon Syla ka vazhduar me reagimet e tij ndaj hoxhës së Prizrenit, Mazllam Mazllami, i cili e ka pranuar një veturë të tipi “Mercedes” si dhuratë.

Syla ka publikuar një këngë të cilët ja ka dedikuar hoxhës.

Syla ka zgjedhur këngën e Gazmend Ramës – O me merceds – dhe në mbi shkrim ka shkruar “një përshëndetje për Mulla Mercedesin Mazllumin”.

“Një përshëndetje për Mulla Mercedesin Mazllumin nga unë. A je benz a je dizell?” – ka shkruar Syla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *