Tmerruan qytetarët, Policia kap dy vëllezërit që kryen 6 vjedhje të rënda

Një aksion i Policisë i zhvilluar sot në orët e mëngjesit në fshatin Mramor të Prishtinës ka rezultuar me arrestimin e dy vëllezërve që dyshohen të kenë kryer së paku 6 vjedhje të rënda nga muaji dhjetor i vitit të kaluar deri në këtë muaj.

Hetimi i Policisë rezultoi me identifikimin e tyre dhe zbulimin e rasteve të vjedhjeve që dyshohen se i kanë kryer në fshatin ku jetojnë.

Ata tashmë ndodhen në ndalim policor, ndërkohë që Sinjali ka mësuar se për kë bëhet fjalë.

Burimet nga Prokuroria kanë bërë me dije se dy vëllezërit e arrestuar në lidhje me këtë rast janë Fatlum dhe Rrahman Gashi, të cilët janë shoqëruar në stacion policor dhe kanë dhënë deklaratat e tyre para hetuesve policorë në lidhje me veprën me të cilën ngarkohen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *