Vaki kosovare, nëna akuzon ish-burrin se i dërgoi fëmijët e saj në Gjermani

Një grua ka denoncuar në Polici ish-burrin e saj për marrjen e kundërligjshme të fëmijëve.

Në njoftimin e Policisë thuhet se gruaja ka denoncuar se për dy fëmijët e saj për të cilët e kishte kujdestarinë gjyshja e tyre, i kishte marrë ish-bashkëshorti i saj dhe kishin udhëtuar në shtetin e Gjermanisë pa aprovimin e saj.

Me vendim të prokurorit rasti shkon në procedurë të rregullt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *