800 metra nën tokë, minatorët e Trepçës bëjnë iftar me besim e përkushtim

Iftari i minatorëve të Trepçës 800 metra nën tokë me besim në Zot, përkushtim në punë e dashuri për kombin.

Kameramani kosovar, Agon Bejtullahu, ka publikuar fotografi nga iftari i minatorëve të Trepçës 800 metra nëntokë.

Postimi i tij:

Iftar 815 metra nentoke. Minatorët e Trepçës i mban entuziastë besimi në Zot, përkushtimi në punë dhe dashuria për qytetin e kombin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *