Bie borë në shkretëtirë

Ka rënë borë në zonat shkretëtirë në jugperëndim të Algjerisë. Pas dy muajsh të thatë në rajonin e Basharit, një valë e ftohtë solli borën e parë në 11 vitet e fundit, shkruan Algerie36.

Për shkak të borës janë mbyllur edhe disa rrugë lokale.

Për shkak të borës janë mbyllur edhe disa rrugë lokale.

Në Algjeri, anomalitë klimatike janë bërë më të shpeshta në dekadën e fundit. Në qytetin Ain Séfra, ra borë në vitet 1979, 2016, 2017, 2018, 2021 dhe 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *