Bie çmimi i naftës në tregjet ndërkombëtare

Çmimet e naftës ranë nën 85 dollarë sot pasi investitorët frikësohen prej rritjes agresive të normave të interesit në SHBA.

Në tregun e Londrës, çmimi i një fuçie shitet me 2,01 dollarë më ulët se gjatë ditës së djeshme dhe arriti në 84,60 dollarë.

Në tregun amerikan një fuçi tregtohej me një çmim më të ulët prej 2.21 dollarë, nga 77.93 dollarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *