Lajm i mirë, nesër bëhet ekzekutimi i pagesave ‘gëzohen’ këta qytetarë

Ministria e Financave njofton të gjithë qytetarët e Kosovës se me datën 15 Shkurt do të bëhet ekzekutimi i pagesave për muajin Shkurt 2023 të skemave sociale dhe pensioneve.

Kujtojmë se pagat e sektorit publik do publikohen në fund të muajit me ligjin e ri të pagave i cili vlerën e koeficientit e ka 105 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *