Bien me të madhe çmimet e derivateve në Kosovë, ja sa kushtojnë sot

Çmimet e derivateve të naftës dhe benzinës kanë rënë në nivelin e njëjtë sikurse para tri vitesh, ka thënë sot Fadil Berjani, kryetar i Shoqatës së Naftëtarëve të Kosovës.

Çmimi i një litri naftë në Kosovë sot është duke u shitur për 1.29 euro, ndërkaq benzina për 1.30 euro, raporton Paparaci.

“S’mundemi me paragjyku per çmimet për ditët në vijim po çmimet janë në ramje. Këto çmime i kemi pasur edhe para tri viteve”, ka thënë Berjani për Paparacin.

Berjani u ka bërë thirrje tregtarëve të produkteve ushqimore, që t’i ulin çmimet.

“Por tregtaret e marketeve qe thirren se si pasoj e shtrenjtimit të naftës i kanë rritur çmimet e produkteve ushqimore, tash kemi rënie të derivateve për 65 cent”, tha ai. “Nafta është liruar marketet duhet t’i ulin çmimet”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *