Burim Piraj mban fjalën: Shpërblen me 1 mijë euro punëtorin që i lindi fëmijë

Biznesmeni i njohur Burim Piraj siç duket ka mbajtur një premtim të dhënë më herët.

Ai ka shpërblyer me 1 mijë euro punëtorin e tij, i cili u bë baba.

Postimi i plotë:

Me kënaqësinë më të madhe ia urojmë lindjen e djalit komercialistit tonë Rinor Abazi i dëshirojmë shumë shëndet, jetë të gjatë dhe të lumtur të birit të tij.

Njëherë Rinori u bë i punësuari i parë në MEKA Halal Food që iu nda subvencioni i premtuar prej 1000 EURO-ve për lindje!
Shpresojmë të kemi shumë më shumë në të ardhmen këso lajme të bukura!

3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *