Çmime të “frikshme” të dukatit për ata që ia mësyejnë të martohen sivjet, kaq është kilogrami i arit

Një kilogram i arit në vend aktualisht ka arrit çmimin 69 mijë euro.

Kryetari i Shoqatës së Artarëve, Enver Pakashtica, ka thënë për Insajderin se argjendarët në Kosovë fitimin e kanë te reciklimi.

Më tutje ai ka folur edhe për çmime të tjera dhe ka treguar se kush po ndikon që ato të ngriten.

Për më shumë detaje ndiqni videon në vazhdim:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *