E dhimbshme: Vdes një grua në Podujevë në moshë mjaft të re

Ka ndërruar jetë Vjollca Selimi Asllani pas një sëmundjeje.

Varrimi i të ndjerës bëhet sot në orën 16:00 në varrezat e fshatit Gërdoc, Podujevë.

Te dashur miq e familjarë,

Ju njoftojmë se sot pas një sëmundje, ndërroi jetë bashkëshortja e Gani Asllanit – Vjollca Selimi – Asllani .

Varrimi të ndjerës bëhet sot në orën 16:00 në varrezat e fshatit Gërdoc.

Të pikëlluar familja Asllani dhe Selimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *