Haxhiu i PDK-së: Vlera e koeficientit duhet të jetë 132 euro

Deputet i PDK-së, Bekim Haxhiu ka thënë se vlera e koeficientit duhet të jetë 132 euro.

Ai përmes një postimi në Facebook, ka paraqitur një propozim-amendamentin për Ligjin e Pagave, e që sipas tij, i njëjti nuk është votuar nga deputetët e VV-së.

koeficienti / Vlera e koeficientit 105 euro, dëshpërohen mjekët: Kurti s’po interesohet për shëndetësinë
“Vlera e koeficienti e propozuar nga unë ishte 132 euro, me koeficientet si në vijim për sektorin e shëndetësisë dhe të arsimit:”, thuhet në postimin e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *