Ka ndërmend të bëjë marrëzi gjatë spektaklit, Luizi paralajmëron Kiarën: Mos reago

Ndërsa po bënte një xhiro rreth pishinës me Kiarën, Luizi e ka paralajmëruar të dashurën që mos intimidohet gjatë spektaklit të sotëm. Mesa duket Luizi ka ndërmend të bëjë diçka, ose edhe e ka bërë, dhe nuk do që të ketë një reagim nga Kiara.

Luizi: Çfarëdo të dëgjosh sot në prime, veç ki besim tek unë. Mos u intimido. Mos u keqkupto, mos reago!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *