Zyrtare: Arrestohet Donald Trump

Ish-presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump është arrestuar.

CNN ka raportuar se tanimë Trump është nën arrest dhe në mbajtje policore.

Raportohet se ish-presidentit amerikan do t’i merren shenjat e gishtërinjve si pjesë e arrestimit, ndonëse është e paqartë nëse do t’i bëhet edhe një fotografi.

Pas kësaj ai do të sillet në sallën e gjykatës.

Sipas CNN, ai nuk do të paraqitet me duar të lidhura, por do të jetë nën mbrojtjen konstante të forcave të rendit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *