Këto vende në Kosovë do të mbesin pa rrymë

KEDS ka njoftuar se me 6 prill do të ketë punime të domosdoshme në terren.

Këto punime do të bëhen në disa qytete dhe se mund të ketë edhe reduktime.

Ky është njoftimi i plotë i KEDS

06.04.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Grashtic-Radashec (kodi: 14016001) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, Vendosja dhe premontimi i shtyllave dhe shtrëngimi i përçuesve.

2.

Nga TS 110/10(20) kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rezonanca (kodi: 19000029) prej orës 11:30 deri në ora 12:30

Vendet: TS te Ariu, Rezonanca Veternik, Beko, Sh.p.k. Kervancan, Al Petroll Sh.p.k. Arbër Kryeziu.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, Instalimi i mikroswitchit në ndërprerës për sinjalin e sustës së kurdisjes.

3.

Nga TS 110/10(20) kV Prishtina 7 – Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 20kV J26 Dalja Nr.4 (kodi: 19000075) prej orës 12:30 deri në ora 13:30

Vendet: Lagjja e Spitalit, Rojal, NTP Fatlindi, NP Besa, NP Burim Comerce, Group SHPK. Cima SHPK, TIME SHPK, NNP Liridoni, NNT Valoni, Global Construction, TS Sanije Berisha, Lirimi ACL Shpk, Burimi Comerce, ACL Shpk, rr.Malush Kosova, rr.Ernest Koliqi, rr.Muhamet Qani, rr.Ahmet Gashi, rr.Prekazi, Rruga B (një pjesë) dhe rr.Jakov Xoxa.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, instalimi i mikroswitch-it në ndërprerës për sinjalin e sustës së kurdisjes.

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10kV Suhadolli (kodi: 41000020) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Fushas (Llugë), Hashanët (një pjesë), Jeta e Re (Topliqan) (një pjesë), Lagja e Re, Lepi/Lepina, Lipjan, Fushas (Llugë), N.Naselje (Lipjan) (një pjesë), Radevë, Skulla/Skulanevo dhe Suhadoll.

Lexo edhe: Vdes një person, u lëndua derisa po priste dru
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm, konzollave, izolatorëve dhe bartja e rrjetit në shtylla të reja.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mirusha (kodi: 82082002) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (1 konsumator), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator). Fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive Vendosja, montimi – demontimi i shtyllave në segmentin Panorc – Mrasorë; shtrëngimi i përçuesve dhe përforcimi i shtyllave.

Gjilan

1.

Nga TS 110/10 kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hogoshti (kodi: 62000001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Bujnoc (një pjesë), Dazhnicë (një pjesë), Hogosht, Kolloleq, Kopërnicë, Kostandincë (një pjesë), Kradinell, Lajçiq, Lisockë (një pjesë), Marocë (një pjesë), Poliçkë, Shahiq (një pjesë), Shipashnicë e Epërme, Shipashnicë e Poshtme, Tërstenë (një pjesë), Velegllavë (një pjesë), Vriqec (një pjesë), Xhyrishevc (një pjesë) dhe Zhujë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të drurit të kalbura me shtylla të reja të drurit.

06.04.2023

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10[kV] Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Cërmjani (kodi: 80080012) nga ora 09:00 deri 18:00

Vendet: fshatrat: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Kralan, Meqe, Netiç, Qerim (2 konsumatorë), Rashkoc, Sukë, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.

Arsyeja: Projekte investive, punime nëe projekte investive Lot 11 Gjakove Feeder 2.

2.

Nga NS 35/10[kV] Malishevë do të ndërprehet:

Lexo edhe: Vushtrri: I riu e sulmon fizikisht nënën e tij, e bën për spital
Dalja 10[kV] Kijeva (kodi: 82082007 ) nga ora 09:00 deri 10:00 dhe nga ora 16:00 deri 17:00

Vendet: fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçicë, Polluzhë, dhe Stapanicë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

3.

NS 35/10[kV] Malishevë do të ndërprehet:

Nga Dalja 10[kV] Kijeva do të ndërprehen këta TS nga ora 09:00 deri 17:00

1.TS 10/0.4 kV Llozicë Dobrunët (kodi: 82082007018)

2.TS 10/0.4 kV Llozicë Javorët (kodi: 82082007019)

3.TS 10/0.4 kV Llozicë Zogat( TE Shkolla) (kodi: 82082007020)

4.TS 10/0.4 kV Llozicë Foniqët (kodi: 82082007021)

5.TS 10/0.4 kV Llozicë I (kodi: 82082007022)

6.TS 10/0.4 kV Balincë Karaqicët (kodi: 82082007023)

7.TS 10/0.4 kV Balincë Kelment (kodi: 82082007024)

8.TS 10/0.4 kV Llozicë Dobrunët privat (kodi: 82082007043)

9.TS 10/0.4 kV Balincë private (kodi: 82082007049)

10.TS 10/0.4 kV Llozica 5 (Shkolla) (kodi: 82082007056)

11.TS 10/0.4 kV Balincë (Bislimaj) (kodi: 82082007064)

Vendet: fshatrat: Balincë dhe Llazicë.

Arsyeja: Projekte investive, shtrirja e kabllove.

4.

Nga NS 110/10[kV] Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bistazhini (kodi: 81000005) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve nën tension.

06.04.2023

Punime nga pala e tretë

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10 kV Fushë-Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Miradi e Epërme (kodi: 15018019) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Miradi e Epërme.

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *