Kë zgjedhin vajzat gjermane, shqiptarin apo serbin? Kjo do t’ju befasojë

Në fokus kanë qenë dy djem, të cilët përkatësisht janë quajtur si një shqiptar dhe një serb.

Të dyve u janë dhënë flamujt e shteteve përkatëse dhe vajzat e djemtë gjermanë duhet të zgjedhin.

Studenti kosovar zbulon një metodë të re për humbje peshe
BEAUTY SLIM
Djalin shqiptar, apo djalin serb? Flamurin shqiptar apo serb? Kë zgjedhin gjermanët?

Në fakt, nga ajo që shihet në video, një pjesë e madhe e tyre preferon shqiptarin dhe zgjedh flamurin shqiptar.

Duke e ditur cfarë politikani nacionalist kanë në krye serbët, është e cuditshme qysh nuk ua ka dërguar asnjëherë ndonjë note proteste Vuciq gjermanëve.

Por, ka edhe nga ata që zgjedhin serbin, megjithëse janë të paktë në numër, se sigurisht, jo të gjithë kanë shije të njëjtë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *