KEDS zbulon orarin e punimeve në rrjet, sot këto vende mbeten pa energji elektrike për disa orë

Për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit, investimeve dhe punëve të palëve të treta, KEDS ka paralajmëruar ndërprerjen e përkohshme të rrymës në disa lokacione.

Më poshtë orari i plotë i paralajmërimeve nga KEDS për datën 13 prill:

Rajoni i Prishtinës
Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
1.
Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:
LP 10kV J19 Fshatrat 2 (kodi: 14000010)nga ora 10:00 deri në ora 14:00
Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllës dhe shtrëngimi i përçuesve.

Punime në projekte investive
1.
NS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:
LP 10[kV] Lumi i madh – Stabilimenti në Stanoc nga ora 09:00 deri 17:00
Pa tension mbesin:
1.NS 10/0.4[kV] Te Muhaxherët (kodi: 15019008079)
2.NS 10/0.4[kV] Stanovc 1- Prekazët (kodi: 15019008080)
3.NS 10/0.4[kV] Te magazine (kodi: 15019008081)
4.NS 10/0.4[kV] Lumi i Madh-banesat (kodi: 15019008083)
5.NS 10/0.4[kV] Stanovc-pompa e benzines (kodi: 15019008084)
6.NS 10/0.4[kV] Hagjaj-Stanovc (kodi: 15019008093)
7.NS 10/0.4[kV] Haradinaj-Stanovc (kodi: 15019008094)
8.NS 10/0.4[kV] Bregaj-Stanovc (kodi: 15019008095)
9.NS 10/0.4[kV] Cakajte-Stanovc (kodi: 15019008096)
10.NS 10/0.4[kV] Petrol Olti Sllovenija Stanovc (kodi: 15019008185)
11.NS 10/0.4[kV] te Shaljanët-Stanofc (kodi: 15019008190)
12.NS 10/0.4[kV] Vehbi Bregaj privat (kodi: 15019008175)
13.NS 10/0.4[kV] Stanovc-2-Prekazët ZPRR 2015 (kodi:15019008182)
14.NS 10/0.4[kV] Ismail Isa Hajredinaj”ISMAIL HAJREDINAJ”B.I (kodi: 15019008215)
15.NS 10/0.4[kV] Haxhaj Stanovc e Re ZPRR 2019- (kodi: 15019008232)
16.NS 10/0.4[kV] Haradinaj – Stanovc e reja (kodi: 15019008233)Vendet: Stanofc i Ulët një pjesë, Stanovci i Epërm dhe një pjesë e Lumit të Madh.
Arsyeja: Projekte investive, projekte investive, demontimi i rrjetit dhe trafove të vjetra.

2.
Nga NS 110/10(20) [kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:
LP 20kV Dalja nr.8 (PR7-PR2) (kodi: 19000079) nga ora 10:00 deri 14:00
Vendet: fshatrat: Zllatar, Matiçan, një pjesë e rr, Sokol Sopi nga shkolla Kosova Ekuacion Center deri te Shkolla Mitrush Kuteli.
Arsyeja: Projekte investive, kryçja e konsumatorëve të rinj në rrjetin ekzistues, nëe kuadër të projektit Lot 14 PP rezervuari 3.

Punime nga palët e treta
1.
Nga TS 110/35/10[kV] Prishtina 1 do të ndërprehet:
NS 10/0.4kV TS Aragoniti (kodi: 10000009088) nga ora 10:00 deri 15:00
Vendet: Një pjesë e rr. 18. Bulevardi Bill Klinton
Arsyeja: Zhvendosja e Rrjetit 0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.

Rajoni i Pejës
Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
1.
TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:
LP 10kV – J10 Strellci (kodi 53000004) nga ora 10:00 deri 14:00
Vendet: Isniq, Lebushë, Strellc i Epër dhe i Ulët.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim i shtyllës shtrëngimi i përçuesve.

Punime nga palët e treta
1.
TS 35/10 kV Gurakoc do të ndërprehet:
LP 10kV Onixi (kodi: 50052006) prej ores 10:00 deri në ora 15:00
Vendet: fshatrat: Baicë, Banjë, Cerrollukë, Dobrushë, Dubravë (një pjesë), Kaliqan, Lubovë, Orrobërd dhe Tomoc.
Gjatë kësaj ndërprerje do të afektohet BRE – Onixi me kod 50052006045
Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Rajoni i Ferizajit
Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
1.
Nga TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:
Dalja 10kV Krusha (kodi: 30034011) prej ores 10:30 deri ne ora 15:00
Vendet: Krushë e Madhe, Krushë e Vogël, Randobravë, bizneset: Seperacioni. “10Maji”, Seperacioni. “Agimi”, Sep. “Isa Rexhepi”, Seperacioni. “Arbëria”, Seperacioni. “Kag-Asfallt” dhe N.P.T “Soni-Com”.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të dëmtuara shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve.

2.
TS 110/10 [kV] Theranda do të ndërprehet:
LP 10(kV) – J13 Gelanca (kodi:32000021) nga ora 10:00 deri ne ora 14:00
Vendet: fshatrat: Gelancë, bizneset si dhe shtëpitë përgjatë rr. Topliqan – Gelancë, një pjesë e fshatit përgjatë rr. Topliqan Leshan.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion i daljes 10kV (shtrëngimi i përçuesve, ndërrim i shtyllave/izolatorëve të dëmtuara); testimi i mbrojtjes rele.

3.
Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:
Dalja 10kV Budakova (kodi: 32000008) prej orës 09:00 deri në ora 16:00
Vendet: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II, Budakova
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

4.
Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:
LP 10kV J11 Z.Industriale (kodi: 32000022) nga ora 10:30 deri 11:30
Vendet: Shirokë, Zona Industriale.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, testimi i mbrojtjes rele.

5.
Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:
LP 10kV J12 Shpenadija (kodi: 32000023) nga ora 11:30 deri 12:30
Vendet: Sërbica Trepetica, Shpendija, Velezha dhe Caparci.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, testimi i mbrojtjes rele.

Rajoni i Mitrovicës
Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
1.
TS 110/10(20) kV Vushtria 2 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Stacioni Hekurudhor (kodi: 73000004) prej ores 10:30 deri ne ora 15:00
Vendet: Fshatrat: Akrashticë, Ashlan, Balinc, Beqiq, Bruznik, Bukosh, Dolak, Dubovc, Galicë, Hercegov, Liqej, Lugmir, Mikushnicë (një pjesë), Novolan (një pjesë), Okrashticë, Oshlan, Pantinë, Shtitaricë, Shtruher, Stacioni Hekurudhor dhe Taraxha (një pjesë).
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja e shtyllave 10 kV degëzimi për Pantinë.

Rajoni i Gjakovës
Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
1.
Nga NS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:
LP 10kV Bizneset (kodi: 82000020 ) nga ora 07:30 deri 08:00
Vendet: 19 konsumatorë komercial – Rrugët: 486 Xhelal Hajda-Toni, 487 UÇK-së, 488 Mizair Isma, 489 Avdullah Bugari, 491 Vëllezrit Frashëri, 493 Hasan Prishtina, 502 Sylejman Vokshi (2 konsumatorë), 539 Haxhi Zeka, 547 Tafil Zyberi, 551 Edit Durham, 557 Bekim Sylka (1 konsumatorë) dhe fshati Zatriq (8 konsumatorë).
Arsyeja: Ndërprerje për siguri, kalimi i konsumatorëve nga LP Biznesit në LP e Dragobilit pas stabilizimit të ngarkesës në NS 35/10 kV Malisheva.

2.
Nga NS 35/10 kV Malishevë do të ndërprehet:
LP 10kV Dragobili (kodi: 82082006 ) nga ora 07:30 deri 08:00
Vendet: Rrugët: 605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), 608 Hamdi Berisha (1 konsumator), 557 Bedri Berisha (1 konsumator); fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.
Arsyeja: Ndërprerje për siguri, kalimi i konsumatorëve nga LP Biznesit ne LP e Dragobilit pas stabilizimit të ngarkesës në NS 35/10 kV Malisheva.

Punime në projekte investive
1.
Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:
Dalja 10[kV] Bistazhini (kodi: 81000005)nga ora 09:00 deri në ora 17:00
Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë, Smaq (një pjesë),
Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve.

Rajoni i Gjilanit
Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
1.
Nga TS 35/10 kV Artana do të ndërprehet:
Dalja 10kV Slivova (kodi: 60024003) prej ores 10:30 deri ne ora 15:00
Vendet: Bostoni, Turiqevc, Vllasali, Izvor, Koznicë, Svarqak, Prekoc, Manishincë, Zebincë, Vuqak, Llabjan, Llajshevc, Dragovc, Kukavicë dhe Gulmivodë.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave.

2.
TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:
Dalja 10kV Kllokoti (kodi: 61065004) nga ora 10:00 deri 14:00
Vendet: Fshatrat: Budrikë e Epërme, Budrikë (një pjesë), Gjylekar, Kllokot (një pjesë), Radivojc dhe Remnik.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, drejtimi i shtyllave 12m dhe shtrëngimi i përçueseve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *