Këto vende do mbesin sot deri 8 orë pa rrymë

KEDS tregon se ku do të ketë ndërprerje të rrymës të martën

Orari dhe lokacionet sipas rajoneve të Kosovës:

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 220/35/10 [kV] Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Ballovci (kodi: 14000008 ) nga ora 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Surkishi, Lladofci,Sfeqel,Dumoshi,Shajkovci,Surdulli,Hertica,Drazhnje,Rakenica, Turuqica.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja dhe premontimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

2.

Nga NS 35/10 [kV] Fushë Kosovë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bardhi i Madh (kodi: 15018018) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lagjja 28, një pjesë e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini dhe Bardhi i Madh.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

** *

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehen TS-at:

TS 10/04[kV] Letonc 1 (kodi: 14000006034)nga ora 09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] Letonc 2 (kodi: 14000006035)nga ora 09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] Letonc 3 (kodi: 14000006036)nga ora 09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04[kV] Letonc çeshmja (kodi: 14000006267) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Letonc.

Arsyeja: Projekte investive, realizimi i punimeve në kuadër të projektit Letonc 3.- aktivizimi i LP 10(20)kV.

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 35/10 [kV] Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Tomoci (Kodi: 50052004) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshati Gurakoc dhe një pjesë e fshatit Tomoc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm 10kV- përforcimi i rrjetit.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehen Ts-at në stabilimentin shpërndarës:

TS 10/04kV Brestoviku KU (kodi: 50000004008) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04kV Cigë (kodi: 50000004009) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04kV Brestoviku (kodi: 50000004010) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04kV Erozija (kodi: 50000004011) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04kV Lipa (kodi: 50000004012) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04kV Radavci (kodi: 50000004034) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04kV Intercoop Group (kodi: 50000004038) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04kV Sh.P.K Idila (kodi: 50000004041) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04kV Mishtore Zhara (kodi: 50000004049) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04kV GEMIXSH.P.K Gent Avni Podrimaj (kodi: 50000004055) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Brestovik, Cigë, Erozija, Lipë, Radvaci,Intercooup Group, Idila, Mishtore Zhara, Gemixshë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri: punimi i lidhëseve të TM, për aftësim të kthinës se TM në stabilimentin shpërndarës në Brestovik.

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mushtishti (kodi: 32000002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, përforcimi i rrjetit, ndërrimi i 2 shtyllave të TM ne fshatin Vraniq.

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/10[kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Maxhunaj (Kodi: 73000011) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: fshatrat: Brezhnic (një pjesë), Ceceli, Dumnicë, Dumnicë e Ulët, Dumnicë e Mesme, Dumnicë e Epërme, Zagori (një pjesë), Maxhunaj, Nadakovc (një pjesë), Pestovë, Ropicë, Samadrexhë, Sllakovc dhe Vilancë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë në Vilanc Samadrexhë.

Gjakovë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Lexo edhe: Një person dyshohet se ka rënë në kanalin e Ibrit, policia nis kërkimet
1.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Acetileni (kodi: 81000001) prej orës 08:00 deri në ora 09:00

Vendet: rrugët: Abedin Tërbeshi, Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailad, Bajram Daklani, Besim Bistrazhini (1 konsumatorë), Bujar Syla, Çamëria, Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Edit Durham, Elton Zherka (një pjesë), Haki Taha, Halit Asllani, Isa Boletini, Ismail Qemali, Jeronim Derada, Marie Shllaku, Musa Zajmi, Nënë Tereza, Qazim Bakalli, Tirana, Sadedin Shehu, Shaban Gola, Skënderbeu, Tefik Çanga, Xheladin Hana dhe Yll Morina.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri – rregullimi i shtyllës së dëmtuar.

Gjilan

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Uglari (kodi: 60060016) prej orës 10:30 deri në ora 14:00

Vendet: Kolektori, Uglari 1, 2 , Pograxhë, Llofca, Doxht, Sllubica dhe Kokaj.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri- drejtimi i shtyllave të tensionit të ulët ndërmjet shtyllave të tensionit të mesëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *