Lajm i mirë: Ekzekutohen pagesat (shtesat) për muajin shkurt

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton se janë ekzekutuar pagesat për lehona për muajin Shkurt 2023.

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton se janë ekzekutuar shtesat për femijë për muajin Shkurt 2023.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *