Mbrëmje boksi, shqiptari Smakiçi lufton për titull europian

Boksieri shqiptar, që mbron ngjyrat e shtetit të Kroacisë, Agron Smakiçi rrahet sonte në Bochum të Gjermanisë me kundërshtarine tij, Agit Kabayel.

Smakiçi i cili dje gjatë matjeve peshoi rreth 110 kilogram, dy më shumë se kundërshtar i tij, është i gatshëm të bëjë një luftë të pastër dhe të shpallet kampion Europë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *