Mërgimtarja 21-vjeçare e cila dëshiron të kthehet në Kosovë dhe të martohet me një djalë kosovar

Nita Uka nga Vushtrria e lindur dhe e rritur në Gjermani, ka marrë një vëmendje të madhe në Tik Tok. Dhe krejt kjo për shkak të paraqitjes së saj me veshje kombëtare.

Ajo thotë se ka një dashuri të madhe për Kosovën dhe se një ditë dëshiron të kthehet për të jetuar këtu.

Mes tjerash, 21-vjeçarja thotë se familja saj, do një dhëndër nga Kosova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *