Ministri Murati ka një lajm të mirë për pensionet

Ministri i Financave, Hekuran Murati ka folur sonte rreth reformave në skemat pensionale dhe ato sociale.

Një prej pikave kyçe ishte ajo te pensionet, për të cilat tha se sivjet do të ketë reforma, përkatësisht rritje.

Veç kësaj, në një paraqitje në ATV, Murati hodhi akuza në drejtim të LDK-së, duke thënë se të njëjtin proces e kishte rrëzuar dy herë në të kaluarën.

“Opozita, kryesisht LDK-ja e kanë blloku duke votuar kundër, madje e kanë rrëzu dy herë, tek herën e tretë kanë mbërri me kalu dhe tash jemi në proces.

Më saktësisht sot e kemi shtru. Patjetër që përfundon këtë vit, por jo të gjitha përfundojnë këtë vit, sepse ka edhe shumë gjëra të tjera aty, nuk është veç me u rritë pensioni reforma”, shtoi Murati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *