Murati jep një lajm të mirë për familjet: Ekzekutohen këto pagesa

Ministri i Financave, Hekuran Murati njofton se MFPT ka procesuar pagesën e subvencionit edhe për muajin janar për të gjitha familjet që kanë kursyer energjinë elektrike.

Ai thotë se shumë familje kanë paguar më pak se kurdoherë për faturat e energjisë elektrike gjatë muajve të dimrit.

“Janë 174, 642 familje që këtë janar kanë shpenzuar më pak sesa janari 2022, dhe kanë përfituar nga subvencioni”, thotë ministri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *