Musliu: Sot më shumë se kurrë Thaçi po i mungon Kosovës

7 vjet më parë Hashim Thaçi ishte zgjedhur president i Kosovës. Deputetja e PDK-së, Ganimete Musliu thotë se sot më shumë se kurrë Thaçi po i mungon Kosovës.

Siç shkruan Musliu, Kosova ka nevojë për strategun vizionar Hashim Thaçin.

“Sot u bënë shtatë vjet kur triumfuam ndaj te keqes, ndaj gazit lotesjelles, tendave ne shesh, dhe dhunes se shfrenuar ne institucione. Para shtatë viteve Hashim Thaçi u zgjodhë President i Republikës së Kosovës.

#Presidenti#Thaçi sot me shumë se kurr po i mungon Kosovës. Sot ma shumë se kurr Kosova ka nevojë për ta pasë në ballë strategun vizionar Presidentin Thaçi!”, shkruan ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *