Ndizen sirenat e alarmit në veri

Pjesëtarët e Kosovës ka shtuar numrin e njësiteve të saja para ndërtesave të komunave në Zubin Potok, Zveçan dhe Leposaviq, pas së cilës janë ndezur sirenat e alarmit në veri.

Sirenat e alarmit janë ndezur edhe në Mitrovicën e Veriut, shkruan sot portali lokal serb Kosovo-Online.

Serbët e këtyre komunave janë grumbulluar rreth objekteve komunale, dhe në afërsi ndodhen pjesëtarët e KFOR-it e EULEX-it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *