Ndodh puthja e parë në Big Brother Kosova

Reality shoë “Big Brother VIP Kosova” sonte filloi transmetimin nën moderimin e Alaudin Hamiti dhe aktores, Jonida Vokshi.

Çifti i njohur i rrjeteve sociale, Alisa dhe Urimi kanë pranuar që të hyjnë së bashku në këtë format.

Posa hyn brenda shtëpisë, çifti shkëmbyen puthjen e pare brenda mes tyre brenda shtëpisë

Pjesë e shtëpisë së “Big Brother VIP Kosova”, deri më tani janë: Getinjo, Ana Kabashi, Vivien Thano, Andi Artani dhe MC Beka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *