Në festën kroate, Marcelo Brozovic dhe Lovren këndojnë: Do t’i vëmë zjarrin shtabeve të Serbisë

Kombëtarja e Kroacisë ka arritur një tjetër sukses të madh dhe ka fituar një medalje të re në Botëror. Pas gjithë lodhjes dhe sakrificës, kroatët kanë festuar me këngë nacionaliste.

“Za dom spremni”, shkurtuar “ZDS”, është një urim që e ka origjinën në Shtetin e Pavarur të Kroacisë gjatë Luftës së Dytë Botërore. Këto ishin pikërisht thirrjet e Dejan Lovren-it, i lindur në Bosnje-Hercegovinë dhe Marcelo Brozovic-it.

Tani po qarkullon një video e re e një feste nacionaliste që i prek jo pak fqinjët. ”Do t’i vë zjarrin Krajinës në Knin, do t’i vë zjarrin dy, tre shtabeve serbe”, ishte pak nga teksti i kënduar nga Lovren dhe Brozovic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *