Paralajmërohen reduktime të energjisë elektike deri 5 orë

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve:

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Keqekolla Hjakobilla (kodi: 14016004) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni., ndërrimi i shtyllave dhe izolatorëve.

2.

TS 35/10kV Mazgiti

Nga Dalja 10kV Breznicë do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS Konsumatorët e fshatit Lebanë (kodi:15019009193) prej orës 09:0 deri në ora 14:00

Vendet: Një pjesë e fshatit Lebanë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i shtyllave të tensionit të ulët.

3.

Nga NS 35/10kV Fushë Kosova do të ndërprehet:

TS 10/04kV Lismir Gojnovcët (kodi: 15018006052) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Lismir (Gojnovcët).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i rrjetit të vjetër 0.4 kV.

Punime në projekte investive

1.

TS 35/10 kV Batllava do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Batllava (kodi: 14015001) prej orës 08:30 deri në ora 09:00

Vendet: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga.

Arsyeja: Projekte investive, me qëllim të përmirësimit të tokëzimit në konzollën e tensionit të mesëm.

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Radavci (kodi: 50000004) prej ores 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Novosellë, Radavi, Brestoviku, Dogna, Jabllanica e Madhe, si dhe BRRE – Hidrocentrali Radavci,

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm, bartje e rrjetit, shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve.

Lexo edhe: Ky është 25-vjeçari që dyshohet se dhunoi seksualisht 72-vjeçaren në Skenderaj
Vërejtje: Dalja ka BRRE.

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

LP 10[kV] Rahoveci (kodi: 30000015) nga ora 10:30 deri 15:00

Vendet: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I, Tulltorja II.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të dëmtuara, shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve.

2.

Nga TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bresana (kodi: 30036007) prej ores 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Blaç, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg dhe Zaplluxhë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion i daljes 10kV (shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuara).

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/10 [kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Novolani (kodi: 73000005) nga ora 10:30 deri ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bukosh, Dervar, Dolak, Druar, Kollë, Mihaliq, Novolan, Reznik, Shallc dhe Vërnicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive – vendosja e shtyllave 10 kV – degëzimi për TS Kulla Novolani.

2.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Tërrnavci (kodi: 74000012) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Klinë e Mesme, Klinë e Epërme, Kline e Ulët, Tërnavc dhe Kuçicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, shtrëngimi i përçuesve, pastrimi dhe kontrollimi i transformatorit për vaj dhe siguresa.

Gjakovë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti II (kodi:82000004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: 409 Sylejman Vokshi, 486 Xhelal Hajda-Toni, 487 UÇK-së, 488 Mizair Isma, 489 Avdullah Bugari, 490 Gëzim Hamza-Piktori, 491 Vëllezrit Frashëri, 492 Agom Çelaj, 493 Hasan Prishtina, 494 Bekim Sylka, 496 Mexhit Mustafa, 497 Shkelzen Krasniqi, 500 28 Nëntori, 502 Sylejman Vokshi, 510 Bujar Thaqi, 512 Ali Sokoli, 513 Sheh Hilmi Maliqi, 514 Bajram Veliu, 516 Vëllezrit Frashëri, 525 Kuvendi i Manastirit, 526 Rifat Dina, 527 Sabit Shabandula, 528 Fitim e Enver Duraku, 529 Ramiz e Xhevdet Krasniqi, 530 Agim Kelmendi, 531 Selim Berisha, 532 Bekim Isma, 533 Sakip Bellaga, 534 Viktimat e Korrikut, 535 Prof.Hamdi Berisha, 540 Jeton e Besim Kabashi, 541 Dëshmorët e Zatriqit, 542 Musë Rahoveci, 544 Shkelzen e Luan Krasniqi, 545 Ismail e Besim Gashi, 546 Fahredin Hoxha, 547 Tafil Zyberi, 548 Mark Sopjani, 554 Viljam Voker, 555 Shkelzen Zllanoga, 557 Bedri Berisha, 558 Jahë Hoti, 608 Hamdi Berisha dhe Luftëtari.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve të thyer dhe dyfishimi i izolatorëve në tensionin e mesëm.

2.

Nga NS 110/10 kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ura Terezive (kodi: 81000004) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujëz.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, përmirësimi i urave të tensionit të mesëm në degëzimin Bistazhin- Smaq.

3.

TS 110/ 35/10[kV] Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja – LP 10[kV] Bizneset (kodi:82000020) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Rrugët: 486 Xhelal Hajda-Toni, 487 UÇK-së, 488 Mizair Isma, 489 Avdullah Bugari, 491 Vëllezrit Frashëri, 493 Hasan Prishtina, 502 Sylejman Vokssi (2 konsumatorë), 539 Haxhi Zeka, 547 Tafil Zyberi, 551 Edit Durham, 557 Bekim Sylka (1 konsumator) dhe fshati Zatriq (8 konsumatorë).

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Gjilan

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10 kV Artana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Slivova (kodi: 60024003) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Bostoni, Turiqevc, Vllasali, Izvor, Koznicë, Svarqak, Prekoc, Manishincë, Zebincë, Vuqak, Llabjan, Llajshevc, Dragovc, Kukavicë dhe Gulmivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Stublla (kodi: 61067001) prej ores 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Stublla, Vërbovci, Gërnçari, Podgorci, gurthyesi Misini, gurthysi- Bentakosi i Ri, gurthysi-Mogillte, fabrika – Ujësjellësit dhe Godeni.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve të tensionit të mesëm.

3.

Nga NS 110/10 [kV] Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Strezovci (kodi: 62000005) nga ora 11:30 deri 13:30

Vendet: Kamenicë (T.S.P.Bazeni, Lagjja Çamëria, Ujësjellësi, Kollarët, Malësia), Moqari i Ulët, Reqan, Hajnoc, Meshinë, Bugjenica, Strezoci, Kosovica, Carevci, Bushinca, Tirincë, Krileva, Leshtar, Boleci, Vaganeshi, Kremenatë dhe Rahovica.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i ndërprerësit të fuqisë.

Punime nga pala e tretë

1.

NS 110/35 kV Gjilani 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Përlepnica (kodi: 60062002) prej orës 10:00 deri 15:00

Vendet: Përlepnicë, Bunari i Përlepnicës, Kodra e Përlepnicës, Muhaxherët e Përlepnicës, Kmetoc, Kosaqë dhe Muhaxherët e Shillovës.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *