Punime në rrjet, KEDS njofton për vendet ku do të ketë ndërprerje të energjisë

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se nesër do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve të Kosovës:

08.04.2023

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 35/10 [kV] Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Keqekollë-Hajkobillë (kodi: 14016004) nga ora 10:30 deri në ora 15:00
Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja dhe premontimi i shtyllave dhe shtrëngimi i përçuesve.

2.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qyteti (Obiliq) (kodi: 15019001) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Mazgit te Tyrbja, Prestresht, Boshnjakët, Klinakët, Ujësjellësi, Berishët dhe Fakulteti i Gazetarisë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i shkarkuesve, izolatorëve dhe bazave të siguresave në TS Xhamia Mazgit.

3.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Graçanica 2 (kodi: 10014003) prej orës 08:30 deri në ora 12:00

Vendet: Graçanica- një pjesë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, premontimi i shtyllave 10kV.

4.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mramor-Slivovë (kodi: 10014001) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Mareci.
Arsyeja: Ndërprerje për siguri, premontimi i shtyllave 10kV.

Punime në projekte investive

1.

Nga NS 35/10 [kV] Parku i Biznesit do të ndërprehet:
Dalja 10[kV] Llapushniku (kodi: 16023003) në dy termine nga 09:00 deri 09:15 dhe nga 16:45 deri 17:00

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuçak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik dhe Kleçkë e Re.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarsa TM.

NS 10/0.4[kV] të cilat mbesin pa tension nga ora 09:00 deri 17:00

NS 10/0.4[kV] Negrovc Llokma (kodi:16023003056)

NS 10/0.4[kV] Negrovc te shkolla (kodi:16023003057)

NS 10/0.4[kV] Vucak (kodi:16023003060)

NS 10/0.4[kV] Negrovc te Pllavit (kodi:16023003058)

NS 10/0.4[kV] Negrovc te Vargi (kodi:16023003059)

NS 10/0.4[kV] (kodi:16023003244)

NS 10/0.4[kV] Gani S. Krasniqi (kodi:16023003246

Vendet: Një pjesë e Negrocit, Vuçaku dhe TS 10/0.4[kV] Gani S.Krasniqi.
Arsyeja: Projekte investive, përmirësimi i vërejtjeve nga komisioni për pranim teknik.

2.

Nga NS 220/35/10 [kV] Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bajqinë-Pollatë (kodi: 14000014) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Bajqinë, Kërpimeh, Repë, Pollatë, Dvorishtë, Sllarinë, Reqicë, Zhiti, Sylevic, Breze, Tërnavicë,

Murgull, Zakut, Metehi, Dobërdol, Fan Zahir Pajazit, Letanc te Rexha dhe Smajlovit.

Arsyeja: Projekte investive, energjizimi i LP në dy degëzime.

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/10 [kV] Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Rakoshi (kodi: 54000001) nga ora 10:30 deri 15:00

Vendet: Rakoshi, Zhakovë, Syriganë, Shapçe, Shushicë dhe Sinajë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të tensionit, bartje e rrjetit, shtrëngim i përçuesve, ndërrim i konzollave dhe izolatorëve.

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/35/10 [kV] Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Kraishta (kodi: 41000002) nga ora 10:30 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Breg i Zi, Bujan, Godanc i Epërm, Godanc i Poshtëm (një pjesë), Hallaç i Madh, Hallaç i vogël, Kraishtë, Martiras (Hallaç i Vogël), Ribar i Madh, Ribar i Vogël, Rinas (Ribar i Vogël), Rinas (Ribar i Madh), Rufc i Ri, Rufc i Vjetër, Varigovc dhe Zllakuqan.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm, konzollave, izolatorëve dhe bartja e rrjetit në shtylla te reja.

Punime nga pala e tretë

1.

Nga NS 35/10 [kV] Ferizaj III do të ndërprehet:

NS 10/0.4 [kV] TS Doganaj blinda te shkolla (kodi: 40042004065 ) prej orës 09:00 deri 16:00.

Vendet: lagjja te Shkolla dhe një pjesë e rr. Enver Topalli.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Mitrovicë

Punime nga pala e tretë

1.

Nga NS 110/10 [kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Studime (kodi: 73000013) prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

Vendet: 8 konsumatorë komercial në rrugën Hamit Hyseni dhe Tahir Sinani.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar- TS 1600 kVA të ri.

Gjakovë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 35/10 [kV] Malishevë do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Dragobili (kodi: 82082006) nga ora 10:30 deri 15:00

Vendet: rrugët: 605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), 608 Hamdi Berisha (1 konsumator), 557 Bedri Berisha (1 konsumator); fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja, montimi – demontimi i shtyllave në Krvasari.

Punime në projekte investive

1.

Nga NS 35/10 [kV] Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ponosheci (kodi: 80080006) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: Fshatrat: Babaj i Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Guskë, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Orize Mejë, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve nën tension.

Gjilan

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/10 [kV] Gjilan 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Bresalci (kodi: 63000010) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: fshatrat: Bresalc, Gadish, Jabuq (një pjesë), Kishnapolë, Koretishtë, Livoç i Epërm (një pjesë), Mehir (një pjesë), Parallovë, Ponesh, Ponesh i Vogël, Sllakoc i Epërm, Sllakoc i Poshtëm Zhegoc i Epërm, Zhegoc i Ulët dhe Vërbicë e Zhegocit.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni, ndërrimi i shtyllave të drurit me shtylla të reja te betonit, shtrëngimi i përçuesve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *