Punimet në rrjet, KEDS tregon cilat vende do të mbesin pa rrymë

KEDS ka bërë të ditur se gjatë katër ditëve të ardhshme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të vendit.

Sipas njoftimit, ndërprerja do të ndodh për shkak të punimeve që do të kryhen në rrjet.

Punimet do të kryhen nga ekipet e KEDS, ndërsa janë të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimi i plotë:

11.02.2023
Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
Prishtinë

1.
Nga NS 35/10[kV] Fushë-Kosova I do të ndërprehet:
Dalja 10[kV] Fabrika e Ushqimit të Kafshëve (Kodi: 15018011) prej orës 10:00 deri 15:00
Vendet: Fabrika e ushqimit të kafshëve.
Arsyeja: Dislokimi i kabllove.

12.02.2023
Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
Gjilan

1.
Nga NS 35/10[kV] Gjilan II do të ndërprehet:
Dalja 10[kV]Morava e Binqes (Kodi:60061013) në dy termine nga ora 09:00 deri 09:15 dhe nga ora 14:00 deri 14:15
Vendet: Fitorja Sh.P.K, rrugët: Gllama (një pjesë), Stanishorit (një pjesë) dhe Fehmi Agani (një pjesë).
Arsyeja: krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.
Nga NS 35/10[kV] Gjilan II do të ndërprehet:
NS 10/0.4[kV] TS Seperacioni – Company “BEJTA COMMERCE ” Sh A (kodi: 60061013424) nga ora 09:00 deri 14:15
Vendet: Gurthyesi Bejta commerce.
Arsyeja: Pastrimi i kthinave 10[kV] nga Kompania «Bejta Comerce».

12.02.2022
Punime në projekte investive

Gjakovë

1.
Nga NS 35/10[kV] Gjakova I do të ndërprehet:
Dalja 10[kV] Cermjani (Kodi: 80080012) nga ora 08:00 deri 17:00
Vendet: fshatrat: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Kralan, Meqe, Netiç, Qerim (2 konsumatorë), Rashkoc, Sukë, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.
Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i transformatorëve si dhe energjizimi i rrjetit të ri në kuadër të LOT 11 Feeder 2 Gjakovë.

12.02.2023

Punime nga palët e treta
Gjilan
1.
NS 110/10 [kV] Kamenica do të ndërprehet:
Dalja 10 [kV] Kamenica (kodi: 62000006) nga ora 10:00 deri 15:00
Vendet: rrugët: Adem Jashari, Agim Ramadani (një pjesë), Basri Canolli, Fehmi Agani, Iliria (një pjesë), Ismajl Qemajli, Konferenca e Rambujesë (një pjesë), Nëna Terezë, Ramadan Kastrati, Selver Kryeziu (një pjesë), Skënderbeu, Vudro Wilson, Car Llazar (një pjesë), Emin Kryeziu (një pjesë), Haki Efendi Sermaxhaj, Kamenicë, Metush Krasniqi (një pjesë), Muharrem Fejza (një pjesë), Mulla Idriz Gjilani (një pjesë), Qendër, Qendra Tregtare, Sahit Baliq, Vuk Karagjiq (një pjesë), Xhelal Sopi (një pjesë) dhe një pjesë e fshatit Berivojcë.
Arsyeja: për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimiit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Ferizaj

1.
Nga TS 110/6[kV] Sharrcemi do të ndërprehet:
NS Hani i Elezit (kodi 420000) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 6kV orës 09:00 deri ne ora 15:00.
Vendet: rrugët: Adem Jashari, Dëshmoret e Kombit, Hani i Elezit, Hysen Suma (një pjesë), Izet Bushi (një pjesë), Martirët Bushi (një pjesë), Nuri Bushi, Xhemsedin Suma dhe Zona Kufitare-Hekurudha (dogana), Elham Curri (një pjesë), Hani Elezit (një pjesë), Hysen Suma, Imer Vila, Imri Curri, Kalimi Kufitar (një pjesë), një pjesë e Hanit Elezit – zonës kufitare, 8 konsumatorë buxhetarë – Policia Kufitare në Han të Elezit; fshatrat: Seçishtë, Fusha e Seçishtës, Glloboqicë, Gorancë, Hani Elezit (një pjesë), Krivenik, Lagjja e Maliqëve (një pjesë), Lagjja e Re dhe Rezhancë, Dimcë, Dromjak (një pjesë), Kashan dhe Paldenicë, si dhe rrugët: Të përndjekurve dhe një pjesë e rrugës UÇK.
Arsyeja: Pastrimi dhe servisimi i linjave furnizuese 110kV të NS 110/0.6kV Sharrcem.

13.02.2023
Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
Ferizaj

1.
NS 35/10(20) [kV] Magure do të ndërprehet:
NS 10/0.4[kV] Harilaq i (shkolla) vogël (kodi: 41048003058) nga ora 10:30 deri 15:30
Vendet: Harilaq te Shkolla.
Arsyeja: Ndërprerje për siguri, punime ne NS Harilaq i Vogël (shkolla) ne tensionin e mesëm dhe të ulët.
Vërejtje: Në NS 10/0.4 [kV] Harilaq i (shkolla) Vogël do të shkyçet vetëm ajo dalje 0.4 [kV] në të cilën punohet.

Mitrovicë

1.
Nga NS 110/10(20) [kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:
Dalja 10[kV] Novolani (kodi: 73000005) nga ora 10:00 deri 12:00
Vendet: fshatrat: Bukosh, Dervar, Dolak, Druar, Kollë, Mihaliq, Novolan, Reznik, Shallc dhe Vërnicë.
Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar me ata të nën-ngarkuar.

2.
Nga NS 110/10(20) [kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:
Dalja 10[kV] Poleti (kodi: 73000007) nga ora 12:00 deri 16:00
Vendet: rrugët: Avni Klinaku, Adem Ademi, Bekim Zenuni (një pjesë), Besa Shqiptare, Dëshmorët e Kombit, Dardanija, Jeton Tërstena, Liqeni i Prespës, Lumni Surdulli, Lidhja e Lezhës, Lidhja e Prizrenit, Niman Ferizi, Mehmet Pash Zogaj, Mujo Ulqinaku, Faik Konica, Hamit Hyseni (një pjesë), Jeton Tërstena, Kongresi i Manastirit (një pjesë), Stan Trg (një pjesë) dhe Vushtri (një pjesë).
Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar me ata të nën -ngarkuar.

Prishtinë

1.
Nga NS 35/10 [kV] Fushë-Kosovë do të ndërprehet:
Dalja 10[kV] Hekurudhat e Kosoves (kodi: 15018013) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
Vendet: Hekurudhat e Kosoves Fushë- Kosovë.
Arsyeja: Ndërprerje për siguri- Dislokimi i kabllove, punimi i lidhëses.

2.
Nga NS 35/10 [kV] Fushë-Kosovë do të ndërprehet:
Dalja 10[kV] Mulliri (kodi: 10012012) prej orës 12:00 deri në ora 16:00
Vendet: Mulliri Fushë-Kosovë.
Arsyeja: Ndërprerje për siguri- dislokimi i kabllove, punimi i lidhëses.

13.02.2022
Punime në projekte investive

Ferizaj
1.
Nga NS 110/35/10 [kV] Lipjani do te ndërprehet:
Dalja 10 [kV] Zona Industriale 2 Stabiliment tek Prishtina Mall prej orës 09:00 deri në ora 17:00
Pa tension mbesin këto NS 10/0.4[kV]:
NS 10/0.4[kV]Xella (Kodi:41000025182)
NS 10/0.4[kV] Dimi Bau (Kodi41000025305)
NS 10/0.4[kV] RLA SH.P.K. Rizah Llapashtica (Kodi41000025351)
NS 10/0.0[kV] ASGETO SH.P.K. Gegë Astrit Kryeziu (Kodi41000025355)
NS 10/0.4[kV] TS Ilir Ponosheci (Kodi41000025361)
NS 10/0.4[kV] SELA IMPEX” SH.P.K. Bekim Musliu (Kodi41000025414)
NS 10/0.4[kV]DEPO 2 Arben Ramadan Ibrahimi (Kodi41000025498)
NS 10/0.4[kV]Lulzim Aliu (Blinda) (Kodi41000025170)
NS 10/0.4[kV]TS-LLC Copron (Kodi41000025268)
NS 10/0.4[kV]TS NPT Gjini -Medical Group (Kodi41000025292)
NS 10/0.4[kV] NT “RIMIDA” Rrustem Kadri Hasani (Kodi41000025308)
NS 10/0.4[kV] TS Rexhep Hajdari (Kodi:41000025178)
NS 10/0.4[kV] ‘ DELFINI ” – Avni Krasniqi (Kodi:41000025208)
NS 10/0.4[kV]TS-Fodi Com (Kodi:41000025222)
NS 10/0.4[kV] TS-Eurofood -Prizeren comerc (Kodi:41000025223)
NS 10/0.4[kV] TS-Villa Margarita-Naser Mustafa (Kodi:41000025263)
NS 10/0.4[kV] AUTOSERVIS (Kodi:41000025459)
NS 10/0.4[kV] SALLË DASMASH Nuhi Kadri Sopi (Kodi:41000025462)
NS 10/0.4[kV]DEPO Urim Naser Neziri (Kodi:41000025481)

Vendet: Xella, Dimi Bau, Rla SH.P.K. Rizah Llapashtica, Asgeto SH.P.K. Gegë Astrit Kryeziu, TS Ilir Ponosheci, Sela Impex” SH.P.K. Bekim Musliu, Depo 2 Arben Ramadan Ibrahimi, Lulzim Aliu (Blinda), TS-LLC Copron, TS NPT Gjini -Medical Group, NT “Rimida” Rrustem Kadri Hasani.
Arsyeja: Projekt investiv, bartja e përçueseve nga shtyllat e vjetra në të rejat, të vendosura.

Po ashtu nga dalja 10 [kV] Konjuhi Stabiliment tek Prishtian Mall prej orës 09:00 deri në ora 17:00
Pa tension mbesin këto NS 10/0.4[kV]:
NS 10/0.4[kV] Pompat e ujit (Konjuh) (Kodi41000004064)
NS 10/0.4[kV] PUNTORI & B INXHINERING (Kodi41000004421)
NS 10/0.4[kV]N.T.SH. “DINO” SH.P.K (Kodi41000004440)
NS 10/0.4[kV]N.T.P. “PLUS” (Kodi41000004451)
NS 10/0.4[kV]NTP “HAJDINI COMERC” Musaj Leku (Kodi41000004464)
NS 10/0.4[kV]DEPO Shehide Selami Sefedini (Kodi41000004491)
NS 10/0.4[kV]TS INSTALL – ENG. SH.P.K. (Kodi41000004044)
NS 10/0.4[kV]TS INSTALL – ENG. SH.P.K. (Kodi41000004210)
NS 10/0.4[kV]UNIVERZUM (Kodi41000004422)
NS 10/0.4[kV]Konjuh (Bazeni-pompa) – Ratkocer (Kodi41000004068)
NS 10/0.4[kV]TS- “SEMENARNA” SH.P.K. Refki Zogaj (Kodi41000004320)
NS 10/0.4[kV]NTP “PUNTORI” Fehmi Syla (Kodi41000004324)
NS 10/0.4[kV]Faton Nijazi Ibrahimi (Kodi41000004439)
NS 10/0.4[kV] Konjuh I (Kodi:41000004065)
NS 10/0.4[kV] Konjuh II (Kodi:41000004066)
Vendet: Pompat e ujit (Konjuh), AS – 1 Grup SH.P.K., Puntori & B Inxhinering , N.T.SH. “Dino” SH.P.K, N.T.P. “Plus”, NTP “Hajdini Comerc” Musaj Leku, Depo Shehide Selami Sefedini, TS Install – Eng. SH.P.K., Universum, TS Motel Leo, Konjuh (Bazeni-pompa) – Ratkocer, NTP. Burimi, Delta Produkt SHPK, TS- “Semenarna” SH.P.K. Refki Zogaj, NTP “Puntori” Fehmi Syla dhe Faton Nijazi Ibrahimi.
Arsyeja: Projekt investiv, bartja e përçuesve nga shtyllat e vjetra në të rejat, të vendosura.

14.02.2022
Punime në projekte investive

Prishtinë

1.
Nga NS 110/10 [kV] Prishtina 3 do te ndërprehet:
NS 10/0.4[kV] TS Bujar Berisha NSH “Vëllezërit Berisha” (kodi: 12000037194)
prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Vendet: Një pjesë e rr. Fuad Curri.
Arsyeja: Projekt investive, vendosjen e një Kthine të re me ndarës dhe energjizimin e saj me kthinat ekzistuese.

14.02.2023

Punime nga palët e treta
Gjakovë
1.
NS 35/10 [kV] Gjakova III do të ndërprehet:
Dalja 10 [kV] Konvikti (kodi:81084022) nga ora 09:00 deri 16:00
Vendet: Rr.Bujar Syla (1konsumator), rr.Edit Durham, rr.Elton Zherka, Rr.Marin Barleti (një pjesë), rr.Mbretëresha Teuta, rr.Musa Zajmi, rr.Rruga Tirana, rr.Xh.Gjakova, dhe rr.Xhemajl Avdullahu.
Arsyeja: Dislokimi i linjës 0.4[kV] dhe 10(20)kV sipas zgjidhjes teknike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *