Rilind Gervalla emërohet drejtor i RTK-së

Bordi i RTK-së në mbledhjen e sotme me tetë vota për dhe asnjë kundër, ka miratuar rekomandimin e drejtorit të përgjithshëm të RTK-së, për emërimin e z. Rilind Gervalla në pozitën e drejtorit të kanalit shqip të RTK-së (RTK1, 3, 4).

Në mbledhjen e sotme Bordi ka diskutuar edhe për zhvillime të tjera në RTK.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *