Sizmiologu Mustafa deklarohet për zhurmat e çuditshme që u dëgjuan në Prishtinë

Disa zhurma të pazakontë dyshohet se janë dëgjuar të dielën në Prishtinë. Lidhur me këtë Paparaci ka kontaktuar sizmilogun Shemsi Mustafa, e I cili ka thënë se këto zhurma janë shkaktuar nga faktori njeri.

Tutje, Mustafa ka thënë se zhurmat e “çuditshme” që u dëgjuan në Prishtinë, nuk kanë lidhje teknonike.

“Ato zhurma nuk janëq kijuar nga ndonjë dridhje e tokës, dhe nuk kanë të bëjnë fare. Është një zhurmë që ka ndodhur nga faktori njeri.Ska lidhje tektonike”, ka thënë Mustafa për Paparacin.

Sipas videove dhe përshkrimeve të qytetarëve nëpër rrjete sociale, zhurma e çuditshme është dëgjuar 3-4 herë nga 30-40 sekonda, çdo 2-3 minuta.

Por, kishte edhe qytetar tjerë të cilët konkluduan se zhurmat janë si rezultat i një procesi të punës së makinerive të KEK-ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *