Tërheqja nga Trusti, vjen lajmi i fundit nga Komisioni për Buxhet

Projektligji për Trustin pritet të diskutohet këtë të mërkurë në Komisionin për Buxhet.

Kështu ka konfirmuar për Front Online, kryetari i këtij Komisioni, Armend Muja.

Muja tha se në ora 10:00 parashihet të vazhdon trajtimi i këtij projektligji.

“Po të mërkurën në ora 10:00 vazhdon trajtimi i Projektligjit për Trustin”, tha shkurt Muja.

Mbledhja e Komisionit për Buxhet, Punë dhe Transfere ku është pritur të diskutohet për çështjen e projektligjit për Trustin është shtyrë të mërkurën e javës së kaluar.

Pas shtyrjes së mbledhjes, Ferat Shala anëtari i këtij komisioni tha për Front Online se kjo ka ndodhur krejt si shkak pasi që kryetari i komisionit Armend Muja, po dëshiron ta zhagitë këtë çështje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *