Vetura godet 6-vjeçarin me biçikletë, fëmija dërgohet me urgjencë në spital

Numri i madh i aksidenteve në trafik po vazhdon të jetë shqetësues. Çdo ditë raportohet për aksidente të shumta në komunikacion dhe në të shumtën e rasteve shkaktohen si pasojë e pakujdesisë së shoferëve gjatë vozitjes, duke rrezikuar kështu jetën e tyre dhe të pjesëmarrësve tjerë në trafik

Një aksident i tillë ka ndodhur edhe të dielën, në Dragash, ku një veturë ka goditur një fëmijë 6-vjeçar që ishte në biçikletë në momentin që automjeti u përplas me të.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *