Vjen reagimi i parë i ambasadorit amerikan pas takimit në Ohër

Ambasadori i ShBA-së në Prishtinë, Jeff Hovenier, ka thënë se mes Kosovës dhe Serbisë është arritur një marrëveshje e rëndësishme.

Ai në Twitter shkroi se “Shtetet e Bashkuara do të ofrojnë mbështetje të plotë për zbatimin e këtyre detyrimeve në përputhje me përpjekjet tona afatgjata për të avancuar sigurinë, stabilitetin dhe prosperitetin për popullin e Kosovës dhe të rajonit”.

“Është arritur një marrëveshje e rëndësishme. Shtetet e Bashkuara do të ofrojnë mbështetje të plotë për zbatimin e këtyre detyrimeve në përputhje me përpjekjet tona afatgjata për të avancuar sigurinë, stabilitetin dhe prosperitetin për popullin e Kosovës dhe të rajonit”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *