Fantastike: Sukses tjetër në boks, kosovari, kampion i Austrisë

E la të shtangur kundërshtarin qysh në raundin e dytë.

Bokseri Dardan Avdylaj me grushtet e tij e gjunjëzoi bullgarin Pencho Tsvetkov.

LEXO EDHE:Franca kundër ndërprerjes së ndeshjeve gjatë kohës së iftarit

Ky i fundit nuk ishte me në gjendje ta vazhdonte duelin dhe fitorja i shkoi kosovarit. 

Triumfi e bëri Avdylajn kampion të peshave të rënda në shtetin e Austrisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *