Fury fiton me TKO ndaj Chisoras

Ka përfunduar ndeshja mes Furyt dhe Chisoras.

Gipsy King ishte më i mirë gjatë gjithë takimit.

Chisora pati vështirësi të mëdha ku kohë pas kohe u pa që edhe humbi ekuilibrin, duke marrë edhe goditje që po lënë shenja në fytyrën e tij.

Fury i dha fund duelit me TKO.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *