Ishte duke shpëtuar të tjerët, momenti i ‘frikshëm’ kur ndërtesa shembet dhe zë anëtarin e kërkim-shpëtimit

Gjatë kërkim-shpëtimit në qytetin Hatay në Turqi, në një moment shihet si shembet një pjesë e ndërtesës dhe zë një nga ta kur po kërkonin të mbijetuarit. Fatmirësisht, ai u nxor më vonë me lëndime të lehta.

Ky moment është kapur nga ekipi i Al-Jazeera.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *