Kurtit e Muratit iu ndalet rryma në mes të fjalimit, po mburreshin për buxhetin

Prizreni qe komuna e parë në të cilin qeveria zgjodhi të nisë së shpalosuri buxhetin për vitin 2023.
Derisa po bënin këtë, sallën “Dokukino” e mbuloi terri.

Kryeministri Albin Kurti, Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi dhe Hekuran Murati i Financave shihen teksa kanë mbetur në tribunë. Madje Murati që ka qenë duke folur kur është ndalur rryma, e ka vazhduar fjalimin e tij.

Por, nuk ka zgjatur mbi 2-3 minuta dhe i pari i financave të shtetit e ka vazhduar fjalimin e tij në drita, në sallën e mbushur plot qytetarë.

Javën e kaluar në Kuvendin e Kosovës ka kaluar në lexim të parë projektbuxheti për vitin 2023, derisa atë shumica parlamentare e ka konsideruar si buxhet të mirëqenies sociale, zhvillimit ekonomik, mbrojtjes, sigurisë, shëndetësisë e arsimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *